Poliştii din Capitală au deschis o anchetă după ce doi bărbaţi au avut, sâmbătă, o altercaţie, pe o stradă din Sectorul 1, ei fiind transportaţi la spital în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 2 iulie 2022, în jurul orei 12:30, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă, din Sectorul 1 al Capitalei, a avut loc o altercaţie, în care au fost implicaţi doi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au demarat investigaţiile, precum şi echipaje de prim ajutor. Cele două persoane implicate au fost identificate, acestea prezentând urme de agresiune", a arătat Poliţia Capitalei.
 
Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.
 
În acest caz se fac cercetări de către Secţia 3 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei în care s-a produs evenimentul, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.