Anumite domenii de activitate necesita purtarea unor combinezoane de lucru. Aceste echipamente le ofera angajatilor protectia de care au nevoie atunci cand isi indeplinesc sarcinile zilnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Combinezoanele reprezinta o bariera eficienta impotriva particulelor uscate si umede, oferind in acelasi timp confort sporit si libertate de miscare. Daca ai o meserie care te expune la diversi factori de risc, este important sa investesti in echipamente de protectie realizate din materiale de calitate superioara.

Pentru a achizitiona produse certificate, care sa-ti asigure protectia in timpul muncii, alege magazinul online TotalClean.ro. Aici vei gasi combinezoane de lucru realizate din materiale premium la preturi avantajoase. Iata cateva modele:

1. Combinezon de protectie 3M-4510, clasa 5/6

Acest model reprezinta solutia ideala pentru protectia impotriva substantelor chimice, fiind certificat in conformitate cu standardele de protectie aferente Directivei pentru EIP (Echipament Individual de Protectie), Categoria III, Clasele 5 si 6. Este realizat dintr-un material microporos in mai multe straturi, asa ca permite o circulatie buna aerului.

Combinezonul 3M-4510 reprezinta echipamentul potrivit pentru persoanele care au nevoie de protectie impotriva particulelor uscate si chiar a stropirii limitate cu substante chimice lichide. Fermoarul poate fi tras in ambele sensuri, iar combinezonul este prevazut cu elastic la manseta, zona taliei si a gleznelor. In plus, are un grad foarte redus de scamosare, rezistand cu brio la uzura.

Combinezoanele de protectie 3M-4510 sunt recomandate in timpul operatiunilor de indepartare a azbestului, curatarea camerelor, activitatilor industriale de curatare si intretinere, prelucrarea farmaceutica sau pentru manipularea pulberilor toxice.

2. Combinezon de protectie 3M™ 4532+ B

In oferta TotalClean.ro vei gasi si acest model care ofera protectie ridicata impotriva alcoolului si a mai multor tipuri de ulei. Acesta este realizat conform standardelor aferente Directivei pentru EIP din materiale robuste care permit circulatia aerului. Combinezonul are un design premium si este prevazut cu mansete crosetate si elastic pentru zona taliei si a gleznelor, asigurand o buna fixare si libertate de miscare.

Purtarea acestui combinezon este recomandata in cazul urmatoarelor activitati:

·       operatiuni de indepartare a azbestului (inspectie, pregatirea zonei de lucru si izolarea sa);

·       activitati usoare industriale de curatare si intretinere;

·       prelucrarea farmaceutica.

3. Combinezon de protectie 3M™ 4540

In cazul in care esti in cautarea unor combinezoane de lucru, trebuie sa iei in calcul si acest model, realizat prin intermediul unei tehnologii de ultima ora. Combinezonul 3M™ 4540 ofera un nivel de protectie in conformitate cu standardul aferent CE Categoria III, Clasele 5 si 6 si este realizat dintr-un material microporos in mai multe straturi. Acesta este moale si usor, avand, totodata, un grad redus de scamosare.

Mai mult decat atat, combinezonul are un fermoar care poate fi utilizat in ambele sensuri si care are o clapeta protectoare. Asigura confort sporit si protectia de care au nevoie angajatii la locul de munca.

Acestea sunt 3 combinezoane de lucru pe care le vei gasi in portofoliul TotalClean.ro. Pentru a vedea mai multe echipamente de protectie confectionate din materiale de calitate superioara, intra pe site si vei descoperi o gama larga de produse la preturi pentru orice buzunar. Profita de oferte si achizitioneaza articolele menite sa-ti asigure protectia!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.