Meciurile din sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor la fotbal încep săptămâna viitoare, cu partidele din primul tur preliminar, la care forul european a delegat şi o brigadă de arbitri din România, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre The New Saints FC (Ţara Galilor) şi Linfield FC (Irlanda de Nord), care va avea loc marţi, 5 iulie, la Oswestry, pe Park Hall Stadium, va fi condus de Andrei Florin Chivulete, ajutat de arbitrii asistenţi Sebastian Eugen Gheorghe şi Andrei Gabriel Constantinescu, rezervă fiind Horaţiu Mircea Feşnic. Observator din partea UEFA va fi Jens Larsen (Danemarca), iar delegat de joc a fost desemnat Kari Iuell (Norvegia).

Tot marţi va debuta în Liga Campionilor şi campioana României, CFR Cluj, care va juca la Erevan, pe arena Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, cu Piunik FA, din Armenia. Acest meci a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri cu Bastian Dankert (Germania) la centru, ajutat la cele două linii de Bekim Zogaj şi Jan Köbeli (ambii din Suedia), al patrulea official fiind Martin Petersen (Germania).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.