Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, cataloghează drept "ipocrizie" şi "stridenţă" propunerea PSD privind taxarea luxului, el făcând trimitere la conceptul politic de "caviar de stânga", care defineşte persoanele care pretind că sunt de stânga, dar trăiesc în opulenţă. "Dacă mergeţi şi faceţi o filmare cu maşinile colegilor de la PSD, parlamentari, e ca la saloanele auto de lux", susţine liderul USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Asta e o stridenţă de-asta în care încearcă PSD-ul să-şi aducă aminte că e socialist. Dacă mergeţi şi faceţi o filmare cu maşinile colegilor de la PSD, parlamentari, e ca la saloanele auto de lux. Nici măcar «Socialist caviar», că aia e un pic altceva, e ipocrizia asta: partidul care pretinde la un moment dat doar pentru a arunca electoral şi pentru a stârni o animozitate în societate”, a declarat Cătălin Drulă, joi, la Euronews România.
 
Liderul USR consideră că "dezechilibrul” în care se află România nu este cauzat exclusiv de război sau de pandemia de COVID-19, el amintind că de la începutul anului 2020 România era singura ţară aflată în procedura de deficit excesiv. 
 
"Ni se trage de la iresponsabilitatea politicienilor”, a afirmat Drulă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.