Deşi este încă jucătorul echipei engleze Chelsea Londra, atacantul belgian Romelu Lukaku a ajuns miercuri la Milano, unde va avea ultimele discuţii cu oficialii grupării Internazionale Milano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lukaku este însoţit de un avocat, iar conform cotidianului Gazzetta dello Sport, semnarea contractului între cele două părţi este o chestiune de ore, mai ales după ce jucătorul belgian a şi efectuat în cursul zilei vizita medicală la Istituto Clinico Humanitas.

Romelu Lukaku a evoluat în sezonul 2021-2022 la Chelsea, fiind transferat de londonezi de la Inter Milano pentru 97,5 milioane lire sterline. Pe Stamford Bridge, Lukaku a evoluat în 44 de meciuri în toate competiţiile, înscriind 15 goluri. Atacantul belgian s-a declarat nemulţumit de strategia antrenorului Thomas Tuchel şi şi-a declarat de mai multe ori disponibilitatea de a reveni la Inter Milano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.