NetBet împlineşte şapte ani în România şi este, la momentul actual, operatorul cu cel mai mare catalog de jocuri de noroc online din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2015, s-a lansat pe piaţă cu o promisiune mare: să facă pariurile mai interesante. Însă, şapte ani mai târziu, NetBet nu face doar pariurile interesante, ci întreaga experienţă de gambling a utilizatorilor înregistraţi pe platformă.

Astăzi, pe lângă pariuri sportive, NetBet are un portofoliu de produse online în continuă actualizare, care include cazinoul cu cea mai mare selecţie de pacanele online, cazino cu dealeri live la orice oră, o platformă de poker online, pariuri pe loto sau jocuri de table pe bani reali.

Un univers all-in-one, universul NetBet Cazino, dedicat să ofere distracţie şi o experienţă de top menită să satisfacă şi exigenţele celui mai pretenţios jucător.

Iar compania nu este preocupată exclusiv de garantarea distracţiei, ci şi de garantarea securităţii şi de protecţia jucătorilor săi. 

Universul NetBet, inovaţie şi responsabilitate

La NetBet, regula de bază a fost şi este să pună clientul pe primul loc. Asta înseamnă că nu toţi câştigă. Dar, indiferent cine câştigă, este important ca toată lumea să se distreze şi să se deconecteze de la rutina zilnică.

Fiind unul dintre primii operatori din România care să implementeze pe site un chestionar de prevenţie şi detecţie a jocului compulsiv, este în continuare un brand care acordă amplu spaţiu jocului responsabil, cu multiple măsuri active pentru a preveni jocul de noroc compulsiv.

Jucătorii au opţiunea de a îşi limita, personaliza sau suspenda activitatea în orice moment şi sunt îndemnaţi să nu joace niciodată mai mult decât îşi permit să plătească pentru orice alt divertisment banal. Este bine să ne amintim că jocurile de noroc nu sunt o sursă de îmbogăţire, ci o sursă de distracţie. Dacă distracţia se opreşte, este timpul să te opreşti.

De altfel, cei de la NetBet iau foarte în serios protecţia minorilor pe site. Jucătorii trebuie să confirme o serie de paşi pentru a putea juca pe bani reali şi trebuie să treacă prin mai multe etape de verificare a identităţii înainte de a putea avea un cont complet funcţional.

Securitate online şi echipă de asistenţă premiată

NetBet este la zi cu securitatea informatică, având procese, sisteme şi echipe dedicate cibersecurităţii, astfel încât datele şi informaţiile personale ale jucătorilor să fie întotdeauna păstrate în siguranţă.

Departamentul de suport tehnic şi cel de asistenţă pentru jucători au fost foarte puternice, încă de la început. Utilizatorii pot contacta operatorii prin diverse metode, cum ar fi e-mail, WhatsApp sau chat live pe site. Iar echipa se îmbunătăţeşte constant şi răspunde rapid şi în timp util la cele mai diverse probleme cu care se confruntă jucătorii atunci când accesează NetBet. Acest fapt este confirmat şi de premiile câştigate în diverse oportunităţi de gală din industria jocurilor de noroc din România şi în străinătate. Nu este de mirare că NetBet este întotdeauna clasată ca una dintre cele mai bune platforme din România, întrucât a primit un rating de 4,5 stele din 5 pe trustpilot.com.

Distracţie, dar niciodată fără limite

Pariurile, jocurile cazinou şi celelalte tipuri de jocuri de noroc online ar trebui să fie plăcute, nu o povară financiară. Principiile jocului relaxat sunt importante pentru a ajuta la prevenirea situaţiilor neplăcute. Mai mulţi operatori ar trebui să îşi încurajeze clienţii să păstreze în siguranţă detaliile contului personal, să se asigure că nu pot fi accesate de minori şi mai mult de atât, să adopte strategii care să limiteze jocul compulsiv şi să promoveze jocul responsabil.

Într-o lume în continuă schimbare, care merge către o normalizare a jocurilor de noroc şi în care marile nume din industrie sunt din ce în ce mai sonore şi prezente în spaţiul public, este şi responsabilitatea brandurilor să comunice eficient şi să încurajeze clientela să ia măsuri pentru a preveni riscurile de adicţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.