Echipa U19 a Angliei a învins Italia, scor 2-1, şi s-a calificat pentru finala Campionatului European U19, care se desfăşoară în Slovacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Senec, în Slovacia, Anglia a întâlnit Italia în prima semifinală a turneului final al Campionatului European U19, ediţia 2022. Cei care au deschis scorul au fost italienii, prin Fabio Miretti, care a transformat un penalti în minutul 12.

În repriza secundă, în minutul 56, selecţionerul englez Ian Foster a efectuat trei schimbări, iar unul dintre jucătorii introduşi pe teren, Alex Scott, a egalat două minute mai târziu. Anglia a înscris golul victoriei în minutul 82, prin Jarell Quansah, şi s-a impus cu 2-1.

În finala care este programată sîmbătă, 1 iulie, Anglia va întâlni învingătoarea dintre Franţa şi Israel, echipele care se înfruntă în a doua semifinală, la Dunajska Streda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.