Actorul american Alec Baldwin, încă implicat în cazul accidentului mortal de la filmările pentru westernul "Rust", va avea un dialog live cu cineastul Woody Allen pe contul de Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alec Baldwin a anunţat evenimentul într-un scurt video postat pe contul de Instagram. El le-a scris spectatorilor interesaţi că le dă întâlnire marţi, de la ora 10.30. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

"Marţi. 28. Voi face un live pe Instagram cu ... Woody Allen. Te iubesc, Woody", a spus actorul în mesajul video. 

În 2021, Woody Allen a fost subiectul unui documentar HBO regizat de Kirby Dick şi Amy Ziering, numit "Allen vs Farrow", în care fiica adoptivă a regizorului, Dylan Farrow, îl acuza că a abuzat-o sexual.

În faţa acestor dezvăluiri, Alec Baldwin a anticipat orice reacţii la acest subiect care ar putea apărea în timpul vieţii sale. El precizează în subtitrarea videoclipului său că nu va „ţine cont de părerea” spectatorilor şi de „mesajele moralizatoare” ale acestora în timpul acestei discuţii.

"Am propriile mele convingeri şi nu-mi pasă absolut de speculaţiile altora. Dacă crezi că ar trebui să se desfăşoare un proces în urma acestui documentar HBO, asta e problema ta", conchide el.

Alec Baldwin a lucrat cu Woody Allen la mai multe filme, inclusiv "Alice" (1990), "To Rome With Love" (2012) şi "Blue Jasmine" (2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.