Casele de vacanta pot parea un lux pe care nu multi si-l pot permite, insa acest lucru nu este deloc adevarat. Exista o multime de solutii ce se pot pune in practica pentru a avea o oaza de liniste si relaxare, fara sa trebuiasca sa faci enorm de multe sacrificii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desigur, totul va depinde de timpul, bugetul si dorintele tale. Ceea ce pentru anumite persoane pare dificil, pentru altele pare usor, asa ca va trebui sa adaptezi aceasta dorinta in functie de resursele tale, nu numai financiare, cat si de timp sau de a calatori. Daca iti doresti o casa de vacanta, avem pentru tine cateva idei inedite pentru a-ti indeplini acest vis:

Descopera 3 idei cool pentru a avea propria casa de vacanta:

  1. Alege un tiny house

Moda casutelor de mici dimensiuni sau tiny houses a cucerit intreaga lume, de la America si pana la Europa. Casutele mici de 30,40 sau 50 de metri patrati, construite din lemn, metal, containere sau materiale reciclate se pot amplasa usor pe diverse tipuri de terenuri, fie la mare, la munte sau in zone cu peisaje deosebite. Vei avea nevoie de un teren de mici dimensiuni, iar mai apoi poti opta pentru un tiny house ale carui costuri variaza intre 15.000 de euro si 40-50.000 de euro, in functie de preferintele si optiunile tale. Poti dota o astfel de casa cu tot ceea ce iti doresti, de la surse de energie alternative si pana la surse traditionale. In cazul alimentarii cu apa, exista optiunea de a folosi pompe de apa, la care va trebui sa adaugi un panou de control pentru pompa submersibila si alte cateva accesorii de la Shop-einstal.ro, in functie de necesitati. Incalzirea se poate face si ea simplu cu ajutorul sistemelor electrice, daca nu iti doresti instalarea unei centrale.

  1. Alege o casa traditionala

 In satele din Romania poti gasi o multime de casute de vis la preturi prietenoase, pe care sa le renovezi exact asa cum ai visat. Bineinteles, aceasta solutie necesita timp si atentie din partea ta, asa ca trebuie sa iei in considerare aspectul disponibiliatii. Ce poti face este sa pornesti intr-o mica excursie in zonele de interes si sa vezi ce fel de casute sunt scoase la vanzare. Astfel, poti avea casa de vacanta ideala intr-o zona rurala linistita.

  1. Opteaza pentru o casuta mobila

Casele mobile sau rulotele transformate in case pot arata super cool si pot fi bine utilate, contrar asteptarilor. Exista solutii pentru a te bucura de apa, incalzire si curent electric in casele mobile, solutii ce au costuri reduse si pe care le poti implementa usor. O astfel de alegere este ideala daca vrei sa calatoresti mult si daca iti place stilul de viata nomad.

Casa de vacanta nu trebuie sa fie un vis indepartat. Poti sa ai propria ta oaza de relaxare in zona aleasa daca investesti timp si rabdare in cautarea unei solutii ideale pentru nevoile tale. Spor la cautat!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.