Un bărbat acuzat că ar fi furat 500.000 de lei din locuinţa unei cunoştinţe a fost reţinut la Iaşi, prejudiciul fiind recuperat parţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iaşi. 
De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, anunţă joi dimineaţă Poliţia.
 
Din investigaţii a rezultat faptul că acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuinţa unui bărbat pe care îl cunoştea.
 
”În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi”, precizează IGPR.
 
Prejudiciul a fost recuperat parţial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.