O fată de 14 ani din judeţul Maramureş a fost urmărită pe stradă de un bărbat, care a atacat-o şi a violat-o pe un dig. După ce a scăpat, fata i-a povestit bunicii ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au reuşit să identifice şi să prindă suspectul. Este un bărbat de 45 de ani care a fost internat în spital pentru evaluare psihiatrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.someseanul.ro, o fată de de 14 ani din Sighetu Marmaţiei a fost atacată şi violată de un bărbat care a urmărit-o în timp ce se ducea la bunici.  

Incidentul s-a petrecut pe digul râului Iza.  

După ce individul a fugit, fata a reuşit să ajungă la bunica ei şi i-a povestit. Femeia a sunat la 112, iar la audieri fata a reuşit să îl descrie pe suspect. 

Acesta a fost identificat şi prins de poliţişti. Este un bărbat de 45 de ani, potrivit Poliţiei, care a fost internat în spital pentru o evaluare psihiatrică, în vederea cercetării penale.  

Între timp, victima a intrat într-un program de consiliere.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.