Abonamentul Genius trece la nivelul următor şi devine disponibil pentru patru aplicaţii de comerţ online: eMAG, Tazz, FashionDays şi Freshful, după doi ani în care 340.000 de români l-au integrat în rutina lor de shopping, beneficiind de cumpărături flexibile, fără efort, şi economisind timp şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

·        Abonament la livrări gratuite şi oferte exclusive pentru 5 milioane de produse în eMAG, 155.000 de articole în FashionDays, 9.000 de restaurante şi parteneri din Tazz şi 20.000 de produse din Freshful

·        Preţul abonamentului Genius rămâne acelaşi, 8,25 de lei/lună, 99 lei plătibil anual, indiferent de numărul de comenzi plasate

·        Serviciul Genius poate fi încercat gratuit timp de 30 de zile cu comenzi nelimitate în cele patru platforme

·        În plus, clienţii Genius pot adăuga un membru al familiei în abonamentul existent, pe bază de invitaţie, cu ajutorul opţiunii Family din contul Genius

Abonamentul Genius trece la nivelul următor şi devine disponibil pentru patru  aplicaţii de comerţ online: eMAG, Tazz, FashionDays şi Freshful, după doi ani în care 340.000 de români l-au integrat în rutina lor de shopping, beneficiind de cumpărături flexibile, fără efort, şi economisind timp şi bani.

Extinderea Genius vine atât ca rezultat al schimbării obiceiurilor de consum ale oamenilor, care şi-au diversificat coşul de cumpărături, comandând online produse din tot mai multe categorii, cât şi ca o soluţie care îi ajută să îşi facă economii în perioada marcată de incertitudini pe care o traversăm.

Oricine poate beneficia de un abonament Genius şi acces la cumpărături cu transport gratuit pentru milioane de produse din categorii diverse, din acelaşi cont: de la restaurante sau alimente pentru necesarul zilnic, fructe şi legume sau băuturi, articole fashion sau produse pentru casă şi grădină, inclusiv în weekend.

Astfel, clienţii eMAG cu abonament Genius vor continua să poată cumpăra, cu livrare gratuită, oricare dintre cele 5 milioane de produse aflate în ofertă, vor beneficia de oferte exclusive, de livrare prioritară şi de returul gratuit pentru 60 de zile. În Tazz, clienţii Genius vor avea livrare gratuită pentru comenzile la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius, precum şi oferte exclusive. În FashionDays, clienţii care au un abonament Genius vor putea beneficia de livrare gratuită şi prioritară, oferte exclusive şi retur gratuit pentru 60 de zile pentru oricare dintre cele 155.000 de articole aparţinând unor branduri premium, inclusiv ale unor designeri români prezenţi în oferta Romanian Corner. Totodată, în Freshful pot comanda cu Genius dintre cele 20.000 de produse aflate în ofertă, selectând din intervalele de livrare gratuită marcate Genius. În cazul eMAG şi FashionDays, livrarea este gratuită la easybox indiferent de valoarea comenzii, iar pentru livrarea la domiciliu comanda minimă este de 100 de lei. Tazz va livra gratuit comenzile care au o valoare de cel puţin 50 de lei, plasate de la restaurantele Genius. De asemenea, Freshful va livra gratuit comenzile cu o valoare de cel puţin 200 de lei în intervalele eligibile Genius.

Extinderea Genius în toate cele patru platforme vine de asemenea într-o perioadă marcată de creşterea preţurilor şi a inflaţiei, în care oamenii caută soluţii inteligente ce îi pot ajuta să îşi menţină un standard de viaţă bun. În condiţiile în care, în ultimul an, doar preţul motorinei a crescut cu peste 50%, abonamentul Genius rămâne la acelaşi preţ de la lansarea de acum doi ani, respectiv 8,25 de lei/lună, plătibil anual, indiferent de numărul de comenzi plasate. În total, preţul anual al abonamentului Genius este de 99 de lei, echivalentul a aproximativ 10 litri de motorină.

„Când am lansat Genius, acum doi ani, am vrut să soluţionăm cele mai importante nevoi ale clienţilor, respectiv livrarea gratuită, livrarea a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar şi până la miezul nopţii, livrarea în weekend şi retur gratuit 60 de zile. Astăzi, toate acestea au devenit lucruri fireşti, care fac parte din noul stil de shopping al celor care preţuiesc timpul şi care se bucură de beneficiile comerţului online. Integrarea Genius în Tazz, FashionDays şi Freshful vine atât în sprijinul celor care comandă dintr-o varietate mare de produse, de la fashion la mâncare sau articole pentru casă, dar şi al celor care apreciază ofertele exclusive prin care au acces la produse pe care poate altfel ar amâna să le cumpere, în această perioadă. Totodată acest pas vine şi din dorinţa de a-i ajuta pe cei care vor să economisească bani, cât şi pentru cei cărora le place să fie stăpâni pe timpul lor şi vor să şi-l petreacă într-un mod mai util decât mergând la magazin,” a declarat Andrei Şercanean, VP ecommerce eMAG.

În medie, un client eMAG Genius a economisit 374 de lei într-un an din taxele de transport pe care altfel le-ar fi plătit dacă nu ar fi avut abonamentul. Cu noile beneficii în Tazz, FashionDays şi Freshful, economiile vor fi cel puţin dublate.

Odată cu noua facilitate, clienţii Genius vor avea posibilitatea să adauge un membru nou în abonamentul existent, pe bază de invitaţie, cu ajutorul opţiunii Family.

Despre eMAG

 

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De 20 de ani, compania investeşte constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienţii să economisească timp şi bani, şi a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria şi Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creştere atât prin oferta proprie, cât şi prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta şi comanda orice, de oriunde. În plus, clienţii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum Genius, abonamentul care ofera livrare gratuită şi alte beneficii sau servicii de eşalonare a plăţii precum Buy now, pay later sau Slice it. Pentru mai multe informaţii despre eMAG, accesaţi about.emag.ro.

(Articol suţinut de eMAG)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.