Prefectul Capitalei, Toni Greblă a anunţat, marţi, într-un comunicat, că a participat la şedinţa Consiliului Local Sector 5, unde viceprimarul Constantin Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5, după condamnarea lui Cristian Popescu Piedone. Prefectul Capitalei a anunţat că va participa la şedinţe ale Consiliilor Locale din toate sectoarele

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectul Municipiului Bucureşti, domnul Toni Greblă, a participat la şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 5, prilej cu care a apreciat implicarea consilierilor locali în viaţa Sectorului 5 şi în identificarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea acestuia şi pentru binele bucureştenilor, anunţă Prefectura Capitalei. 

De asemenea, Prefectul Municipiului Bucureşti a menţionat că va participa la şedinţe ale Consiliilor Locale din toate sectoarele, va veghea la respectarea cadrului legal de către acestea şi nu va ezita să semnaleze lucrurile care pot fi îmbunătăţite în beneficiul cetăţenilor.

“Vă transmit dorinţa de a colabora foarte bine şi de a avea o relaţie care să slujească cetăţeanul şi rezolvarea problemelor lui. Vă solicit să fiţi solidari în primul rând cu nevoile bucureştenilor. Aveţi în mine un bun colaborator şi vă rog să dăm dovadă de bună-credinţă în relaţia reciprocă”, a afirmat Prefectul Capitalei.

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local al Sectorului 5 de marţi, 14.06.2022, viceprimarul Constantin – Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.