Un fan al cântăreţului britanic Harry Styles a căzut de la balcon în timpul concertului idolului său, la Glasgow, în Scoţia, au relatat mass-media locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu se ştie în ce stare se află această persoană dar, potrivit BBC bărbatul „nu ar fi grav rănit”. „Nu bănuim nicio circumstanţă suspectă, iar bărbatul a fost îngrijit de serviciile de urgenţă”, a adăugat Poliţia. 

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, la Ibrox Stadium, atunci când Harry Styles interpreta melodia „Kiwi”. Salvatorii au intervenit la faţa locului, unde se aflau 50.000 de fani ai cântăreţului. 

Harry Styles, care tocmai a lansat un nou album, „Harry's House”, susţine concerte în Marea Britanie şi Europa. Anul acesta va prezenta două filme, „Don't Worry Darling” şi „My Policeman”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.