Salvamontiştii din Vâlcea intervin, duminică seară, pentru transportarea unei persoane care s-a accidentat în masivul Buila-Vânturariţa, victima fiind coborâtă cu o targă cu roţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont România, salvamontiştii din Olăneşti şi de la Serviciul Public Judeţean Salvamont Vâlcea intervin pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul unei persoane accidentate în masivul Buila-Vânturariţa.

"Vremea nu a permis o intervenţie cu elicopterul, acţiunea urmând să se deruleze integral terestru. Salvamontiştii au ajuns la locul evenimentului, au stabilizat şi pregătit persoana accidentată pentru transport şi au început coborârea acesteia cu targa cu roţi. Coborârea este estimată la cca 2 ore", au transmis reprezentanţii Salvamont.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.