Vara se apropie cu pasi repezi, fiind momentul perfect in care sa iti etalezi frumoasa silueta si cele mai impresionante tinute. In garderoba oricarei femei, trebuie sa existe anumite piese vestimentare, statement, care sa sunt esentiale pentru a trece cu bine peste zilele toride. Daca iti doresti ca in sezonul cald sa imprezionezi printr-un look fresh si extrem de bine pus la punct, acest articol este scris pentru tine!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 articole care te vor face sa arati spectaculos in aceasta vara!

1. Sandalele

Sandalele "urla" a vara, astfel ca in acest pune accent pe acest tip de incaltaminte, care te ajuta sa arati spectaculos, fiind in acelasi timp si extrem de practice. Acestea sunt foarte versatile, intrucat le poti asorta cu o multitudine de piese vestimentare. Daca iti doresti un look elegant, intr-o zi calduroasa de vara, opteaza pentru o pereche de sandale cu toc de la Reverse.ro, alaturi de o rochie midi cu imprimeuri florale si un clutch, care sa iti completeze tinuta. In cazul in care vrei sa abordezi un stil putin mai casual, poti alege o pereche de sandale sport. Alaturi de acestea, poarta o pereche dd pantaloni scurti din denim si un tricou oversize, care sa te invaluie intr-o atmosfera relaxanta si lejera. De asememea, sandalele pot face parte si dintr-o tinuta business, daca stii cum sa le porti. Opteaza pentru o fusta tip creion, alaturi de o camasa alba, cu maneca scurta si o geanta office.

2. Crop-topul

Aceasta piesa vestimentara a devenit extrem de populara in ultimii ani, fiind o alegere des intalnita in randul tinerelor care isi doresc sa aiba un look fresh si actual. Intr-adevar, crop-topul nu este foarte usor de purtat, intrucat necesita curaj, asumare si incredere in tine. Acest articol vestimentar se potriveste perfect oricarei siluete, chiar daca poate te-ai lovit de prejudecati legate de felul in care arati de-a lungul timpului. Ignora-le si poarta acel crop-top cu mandrie. In functie de preferintele tale, poti opta pentru un top scurt, care se termina imediat sub bust, sau poti alege unul putin mai lung, care se termina sub buric. Ambele pot fi asortate fara probleme cu pantaloni scurti, blugi, sau fuste, astfel ca poti purta un crop-top in toate zilele toride de vara in care vrei sa ai in look casual.

3. Fusta plisata

Fusta este o piesa de rezistenta in garderoba oricarei doamne, oferindu-ti feminitate si senzualitate. Daca optezi pentru o fusta plisata, ai posibilitatea de a alcatui diverse tinute, de la cele office, pana la cele casual. Acest tip de fusta se potriveste perfect unui outfit business, daca optezi pentru o fusta plisata lunga, alaturi de top elegant si o pereche de balerini. Daca esti o fire sportiva si activa, asorteaza o fusta plisata scurta, cu un top simplu, o borseta si o pereche de pantofi sport. De asemenea, poti incerca sa alcatuiesti o tinuta eleganta, utilizand o fusta plisata lunga, in culori inchise, alaturi de o bluza rafinata din in, o pereche de sandale cu toc si o geanta de mici dimensiuni.

Asadar, daca vara aceasta iti doresti un look interesant si actual, opteaza pentru piese vestimentare moderne si versatile, care poti fi purtate in multiple ocazii. Tine cont de micile recomandari din cadrul acestui articol, pentru a fi intotdeauna surprinzatoare si spectaculoasa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.