Viorica Dăncilă a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că discuţiile şi presiunile privind amnistia şi graţierea erau în Comitetul Executiv Naţional al PSD, nu făcute de Liviu Dragnea ci chiar de colegi, preşedinţi de organizaţii. Ea a menţionat că şi Marcel Ciolacu a votat în CexN pentru amnistie şi graţiere, el fiind lider al organizaţiei de Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Dragnea nu venea la Guverm, dacă a venit de două ori. Mergeam şi la Camera Deputaţilor, când veneau şi ceilalţi preşedinţi de partid. Discuţiile erau în Comitetul Executiv Naţional, acolo au fost şi presiuni legate de amnistie şi graţiere. Nu făcute de domnul Dragnea ci chiar de colegi din Comitet, ei cereau, erau preşedinţi de organizaţii care cereau amnistia şi graierea, iar domnul Dragnea îi susţinea pe ceilaţi”. a spus Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că şi Marcel Ciolacu era de acord cu amnistia şi graţierea.

”Era de acord cu ceilaţi, a fost vot în Comitetul Executiv, pentru amnistie şi graţiere şi nu s-a opus nimeni, a votat inclusiv domnul Ciolacu care era preşedinte la Buzău”, a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.