Autorităţile din Braşov au impus restricţii în ceea ce priveşte circulaţia pe drumul care duce către staţiunea Poiana Braşov, după ce o porţiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului s-a surpat. Astfel, singurele autovehicule a căror masă depăşeşte 3,5 tone şi care mai au acces pe acest tronson sunt autobuzele operatorului local de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Restricţiile de trafic pe drumul spre Poiana Braşov au fost impuse prin Hotărâre a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au rolul de a reduce riscul producerii de accidente. 
Una dintre măsurile luate în acest sens este restricţionarea traficului la tonaj de max. 3.5 tone, pe tronsonul de drum afectat, cu excepţia transportului public asigurat de RATBV. 
„Vehiculele cu tonaj mai mare de 3,5 tone, inclusiv autocarele, pot urca până la Belvedere, iar din Poiană pot coborî până în Poiana de Jos (având în vedere că dincolo de acele zone nu se mai poate întoarce). Pentru acces în Poiană vor putea utiliza drumul Râşnov – Poiana Braşov”, informează, miercuri, Primăria Braşov. 
În zonă traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, porţiunea afectată de surparea zidului de sprijin fiind semnalizată, inclusiv pe timp de noapte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.