Mijlocaşul francez Aurelien Tchouameni, de la AS Monaco, va semna cu Real Madrid, după ce ambele cluburi şi-au dat acordul pentru efectuarea transferului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mutarea va costa în jur de 100 milioane de euro şi va fi făcută pentru următorii cinci ani. Real Madrid s-a reorientat către tânărul internaţional francez după refuzul lui Kylian Mbappe, care a semnat o nouă înţelegere cu Paris SG, scrie presa franceză.

Cum echipa din capitala Franţei a făcut o ofertă şi pentru Tchouameni, madrilenii au fost nevoiţi să se grăbească, mai ales după ce tînărul monegasc primise şi o ofertă de la FC Liverpool.

Aurelien Tchouameni are 23 de ani, a debutat în naţionala Franţei anul trecut, adunând deja 10 meciuri şi un gol pentru Les Bleus şi  a mai jucat până acum pentru Girondins de Bordeaux şi AS Monaco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.