Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, la Senat, că la următoarea şedinţă a forurilor de conducere, că o să fie BEx, că o să fie BPN, Consiliu Naţional, că o să fie Congres, la una dintre ele se va prezenta o evaluare a situaţiei implementării programului de guvernare, el precizând că este sigur că în comisiile de specialitate din interiorul partidului se urmăreşte acest aspect al respectării programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt sigur că în comisiile de specialitate ale PNL există această monitorizare iar la următoarea şedinţă a forurilor de conducere, că o să fie BEx, că o să fie BPN, Consiliu Naţional, că o să fie Congres, la una dintre ele se va prezenta o evaluare a situaţiei implementării programului de guvernare”, a spus Cîţu. 

El a precizat că ”chiar şi în Congres, şi acolo se poate face o evaluare”. 

Despre legile securităţii naţionale, el a precizat că nu i s-a prezentat nicio formă finală şi că i s-a spus că atunci când va fi agreată în coaliţie, se va discuta pe acea variantă. ”Nu are rost să discutăm pe surse”, a arătat Cîţu.

El a precizat, despre obligaţia ca românii să dea informaţii serviciilor secrete, că  dacă e vorba de siguranţa naţională, e datoria noastră să ajutăm, dar că nu se pronunţă până nu vede forma finală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.