Echipa de handbal feminin Vipers Kristiansand a câştigat, duminică, trofeul Ligii Campionilor, la Turneul Final Four de la Budapesta, după ce a învins formaţia Gyor ETO, în finala competiţiei. Deşi CSM Bucureşti nu a trecut de sferturi, Cristina Neagu a încheiat pe primul loc în topul celor mai bune marcatoare .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vipers s-a impus cu scorul de 33-31 (15-13) şi a cucerit al 2-lea trofeu din palmares.

Pentru Gyor, pivotul naţionalei României, Crina Pintea, a marcat 3 goluri.

Tot duminică, medalia de bronz a revenit echipei Metz Handball, scor 32-26 (18-12), cu Team Esbjerg, în finala mică a Ligii Campionilor.

În semifinale, Gyor - Team Esbjerg, scor 32-27 (15-15), respectiv Metz Handball - Vipers Kristiansand, scor 27-33 (15-14).

Aleasă şi în All Star Team, căpitanul naţionalei şi al CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a încheiat pe locul 1 în topul marcatoarelor din Liga Campionilor, cu 110 goluri.

Podiumul clasamentului golgeterelor este ocupat, în ordine, de Cristina Neagu 110 goluri, Nora Mork (Vipers) 107 şi Henny Reistad (Team Esbjerg) 104 goluri.

În acest sezon, CSM Bucureşti nu a trecut de sferturile LC şi a pierdut titlul naţional la doar un punct diferenţă în favoarea Rapid Bucureşti, însă are şanse să primească un wild-card în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.