Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, joi seară, transferul jucătorului Joao Pedro da Silva, component al naţionalei Braziliei. El a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 28 de ani, da Silva este coordonator, iar în ultimul sezon a jucat în prima ligă spaniolă, la Angel Ximenez Puente Genil. În carieră a mai evoluat la Ademar Leon (Spania), Chambery (Franţa) şi Benfica (Portugalia).

Noul jucător al lui Dinamo este triplu medaliat cu naţionala ţării sale în competiţiile continentale (aur la Campionatul Panamerican 2016 şi la Campionatul Americii Centrale şi de Sud 2022, bronz la Jocurile Panamericane 2019), însă nu se află la prima experienţă în România. În sezonul 2019-2020, da Silva a jucat pentru Steaua Bucureşti.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare din cariera mea. Abia aştept să încep pregătirile cu echipa şi să joc în EHF Champions League. Sper să facem un sezon foarte bun şi să obţinem rezultate importante”, a declarat Joao Pedro.

Până în prezent, Dinamo Bucureşti a mai anunţat transferurile lui Andrii Akimenko (extremă dreapta) şi Stanislav Kasparek (inter drepta).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.