Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a intrat de bunăvoie într-un program de reabilitare, ceea ce a obligat formaţia rock din Boston să anuleze spectacolele din iunie şi iulie din Las Vegas, transmite Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tyler, în vârstă de 74 de ani, nu a făcut un secret din lupta sa de o viaţă cu dependenţa de substanţe. 

 "După cum mulţi dintre voi ştiţi, iubitul nostru frate Steven a lucrat la abstinenţa sa timp de mulţi ani (...) După o intervenţie chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru scenă şi necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, el a recidivat recent şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa", a postat trupa pe reţelele de socializare.  

Spectacolele din iunie şi iulie din Las Vegas au fost anulate, iar obiectivul este de a începe să cânte din nou în septembrie, a mai anunţat trupa. 

"Suntem devastaţi de faptul că v-am deranjat pe atât de mulţi dintre voi, în special pe cei mai loiali fani ai noştri, care călătoresc adesea distanţe mari pentru a ne vedea spectacolele", au mai transmis membrii formaţiei.  

Trupa a promis rambursări pentru spectacolele anulate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.