Căpitanul naţionalei Scoţiei, Andrew Robertson, şi-a îndemnat coechipierii să lase sentimentele deoparte în meciul de baraj cu Ucraina, de săptămâna viitoare, pentru a-şi îndeplini visul de a juca la Cupa Mondială, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le-am acordat tot timpul de care au avut nevoie. I-am ajutat atât cât am putut, dar miercuri seară trebuie să fim pregătiţi să luptăm pentru visele noastre", a declarat fundaşul scoţian al echipei Liverpool, pentru BBC Sport.

"Probabil că toată lumea vrea ca Ucraina să câştige. Dacă ar fi fost împotriva oricărei alte ţări, probabil că şi eu aş fi vrut să câştige, dar, din păcate, joacă împotriva ţării mele şi va trebui să îi oprim", a continuat el.

Programat iniţial la finalul lunii martie, meciul din semifinalele barajului de calificare la Cupa Mondială din Qatar dintre Scoţia şi Ucraina a fost amânat şi se va disputa la 1 iunie.

Scoţia nu s-a mai calificat la un turneu final al Cupei Mondiale din 1998. Pentru Ucraina, acesta va fi primul meci oficial de la începutul războiului.

Câştigătoarea partidei de la Glasgow se va deplasa la Cardiff pentru a înfrunta Ţara Galilor, la 5 iunie, în joc fiind un "bilet" pentru turneul final din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.