Sunt momente când este necesar să purtam încălţăminte elegantă şi frumoasă pentru a da o notă mai specială lookului nostru, mai ales când trebuie să participam la evenimente sau întâlniri mai formale. O pereche de sandale cu toc este o opţiune fantastică care nu se demodează niciodată şi a devenit o tendinţă pentru femeile de orice vârstă. Dacă vorbim de sandale de damă, există în prezent o piaţă destul de extinsă şi variată în lumea modei. Există nenumărate modele şi tipuri de sandale pentru femei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, este important de ştiut că întotdeauna va exista o pereche de sandale cu toc deosebite pentru orice ocazie. Regula de bază în alegerea unei perechi de sandale cu toc este să ne concentrăm pe modele confortabile, potrivite pentru silueta noastră, pentru a evita rezultate neplăcute din punct de vedere estetic.

Iată 3 modele de sandale numai bune de purtat cu rochii, salopete sau costume

Sandale cu toc gros

Cum să spui nu tocurilor groase? În acest an, sandalele din piele întoarsă sau ecologică sunt decorate cu diverse bijuterii. Iar tocul gros, caracterizat printr-o suprafaţă de susţinere mai lată decât cea de la toc, este trendul fierbinte al acestui sezon care te va captiva şi te va face să uiţi de stiletto. Modelele de sandale de damă cu toc gros de la Adona.ro sunt ideale pentru a pune în valoare o ţinută. În plus, îţi permit să susţii mai bine piciorul, putând fi purtate astfel, fară durere, de dimineaţa până seara, cu orice combinaţie.

Sandale cu toc subţire

Cel mai elegant model de sanda? Are un toc subţire şi un suflet distinct de bon-ton. Este cu siguranţă alternativa perfectă atunci când trebuie să participi la un eveniment deosebit de elegant, dar şi un accesoriu impecabil pentru zilele tale dintre serviciu şi întâlnirile de seara. Cele mai trendy modele de sandale cu toc subţire elegante lasă piciorul la vedere: nişte curele subţiri pentru a sublinia glezna sunt, fară îndoială, cele mai rafinate pe care ţi le poţi imagina. Pentru atingeri foarte cool, mergi direct pe sandale cu toc elegante în culori deosebite, precum albastru intens, nuanţele de sorbet sau amestecuri de culori ultra-glam precum roz combinat cu roşu sau verde deschis. Pentru coduri vestimentare mai elegante, pe de altă parte, alege sandale argintii cu toc subţire pentru a câştiga mult farmec cu o singură atingere de stil.

Sandale cu toc mic

Sandalele pe un toc mic confortabil sunt, fară îndoială, una dintre cele mai mari tendinţe ale sezonului. Combină confortul, stilul şi feminitatea cu o notă retro râvnită. Ca regulă generală, cu cât tocul este mai jos, cu atât pantofii sunt mai confortabili. Această regulă se aplică şi sandalelor. Totuşi, asta nu înseamnă că ar trebui să renunţi cu totul la tocuri pentru această vară. Optează pentru un toc mic şi subţire sau un toc pătrat la modă în acest sezon.

Iată aşadar, că sandalele care sunt la modă anul acesta au tot ce ai nevoie pentru a te face să intri în vară într-un ritm decisiv. Versatile şi cool, ele vin în diferite propuneri, fiind un must printre iubitoarele de modă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.