Occidentul a declanşat o criză alimentară globală prin impunerea celor mai severe sancţiuni din istoria modernă Rusiei în urma războiului din Ucraina, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soldaţii ruşi ar trebui să fie atenţi cu privire la organizarea de ”atacuri teroriste” după ce primarul Andrei Şevciuk numit de Rusia în oraşul Enerhodar din sudul Ucrainei a fost rănit duminică într-o explozie, a mai spus Peskov.

”Rusia a fost întotdeauna un exportator de cereale care prezintă destulă încredere”, a spus Peskov.

El a subliniat că Moscova nu reprezintă ”sursa problemei”.

Rusia este îngrijorată cu privire la procesul sergentului rus Vadim Şişimarin, judecat cu privire la crime de război în Ucraina, adăugând că nu inculpatul nu îşi poate apăra personal interesele.

Peskov a reiterat că furnizarea de armament de către statele occidentale în Ucraina nu va stimula securitatea sau stabilitatea în Europa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.