Maşina se poate defecta oricând şi nu doar atunci când are probleme poate fi dusă la mecanic. Este indicat ca înainte de drumurile lungi să apelezi la un tester pentru a vedea dacă sunt probleme. Totuşi, în cazul în care autoturismul tău se comportă diferit, solicitarea ajutorului mecanicului auto este vitală. Lasă-ţi maşina pe mâini bune ale profesioniştilor în domeniu!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AutoDel este un parc auto unde poţi beneficia de o mulţime de autoturisme rulate, dar cu aspectul şi funcţionarea unora noi. Pe lângă aceasta, în showroom-urile existente, 2 la număr, ai parte şi de mecanica auto Suceava. Fie că alegi să cumperi o maşină nouă sau să repari defectele celei vechi, în ambele cazuri ai parte doar de profesionişti.

În ceea ce priveşte service-ul auto, poţi fi sigur că îţi laşi maşina pe mâinile profesioniştilor. Se identifică mai întâi defectele prin diferite metode (vizuale sau diagnoze computerizate), apoi se comandă piesele de schimb şi instalarea lor dacă este necesar. Ai parte de servicii pre şi post service.

Servicii corespunzătoare pentru autovehicule diverse

Pe site-ul autodel.ro ai la dispoziţie informaţii legate de serviciile oferite pentru anumiţi producători. Sunt listate  operaţiunile care sunt efectuate în funcţie de marca maşinii, fiind diferite şi corespunzătoare pentru fiecare în parte.

Autoturismul tău poate avea parte de revizii periodice, reparaţia cutiei de viteze, încărcarea freonului, înlocuirea plăcuţelor de frână şi discuri, schimbul de lichid, schimbul de ulei şi filtre, bujii, înlocuirea kitului de distribuţie, introducerea reviziilor în caiet service digital, resetări şi adaptări calculatoare, cât şi multe alte servicii.

Tot la AutoDel poţi solicita şi serviciile de tinichigerie. Compania dispune de un atelier eficient unde personalul beneficiază de unele dintre cele mai avansate mijloace tehnice pentru a îndrepta elementele de caroserie şi repararea structurilor de rezistenţă. Ai ocazia de a solicita redresarea elementelor de structură a caroseriei, îndreptarea panourilor de caroserie sau reparaţii la elementele din plastic.

Comandă online maşina la care ai visat mereu!

La bază un parc auto cu maşini rulate, AutoDel îţi pune la dispoziţie serviciul de maşini pe comandă. Pe site vei putea verifica tot stocul de autoturisme, în funcţie de marca şi modelul pe care ţi-l doreşti. Dacă ceea ce cauţi nu se află pe site, ai posibilitatea de a solicita o maşină pe comandă. Acest lucru se face prin specificarea mai multor detalii privind tipul de maşină, preţul, cât şi alte informaţii.

Stocul disponibil este unul generos şi oferă autoturisme pe placul şi bugetul tuturor. În funcţie de ceea ce cauţi, site-ul îţi oferă acces la maşinile pe care le găseşti deja pe stoc. De asemenea, poţi vizita şi showroom-urile pentru a vedea exact ceea ce ai la dispoziţie. În cazul în care ai găsit deja o maşină potrivită pentru tine, te poţi programa la un test drive pentru a vedea modul de funcţionare al acesteia.

Fiecare autoturism este pregătit estetic şi verificat cu rigurozitate din punct de vedere tehnic înainte de a fi comercializat.

 

Contact:

Suceava- Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 52

Bucureşti - Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279

contact@autodel.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.