Atacantul echipei Real Madrid a postat o fotografie pe contul său de Instagram, interpretată ca un mesaj pentru coechipierul său Kylian Mbappe, care a decis să rămână la PSG şi să nu se mai transfere la campioana Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva ore după anunţarea prelungirii contractului cu PSG, jucătorul Realului a publicat pe Instagram un "story" misterios: o fotografie a rapperului Tupac, salutându-l pe actorul Stephen Baldwin - oarecum decupat din fotografia lui Benzema - în timpul unei strângeri de fonduri în iunie 1996.

Însă persoana din spatele lui Tupac este cea care ridică semne de întrebare. Acest bărbat ar fi un prieten al rapperului, care l-a trădat cu câteva luni înainte de asasinarea artistului.

Fan al lui Tupac, Karim Benzema îl afişează în mod regulat pe conturile sale de socializare, noteză lequipe.fr.

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Existau semne de întrebare cu privire la viitorul francezului, jucătorul fiind dorit şi de un alt mare club, Real Madrid.

“Sunt foarte fericit. Am convingerea că aici pot continua să cresc într-o echipă care oferă toate mijloacele pentru a performa la cel mai înalt nivel. Sunt fericit şi că pot juca în continuare în Franţa, ţara în care m-am născut, am crescut şi m-am dezvoltat”, a declarat fotbalistul.

Păstrarea internaţionalului francez la PSG s-ar fi făcut cu un efor financiar uriaş. Potrivit presei internaţionale, jucătorul ar fi primit 150 de milioane de euro la semnătură şi va avea un saalriu anulat de 50 de milioane de euro. Sky Sports notează că în acord vor fi incluse concesii privind drepturile de imagine şi bonusuri pentru goluri, distincţii precum Balonul de Aur şi succese în Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.