Fostul prefect al judeţului Buzău Silviu Iordache a preluat funcţia de preşedinte al USR PLUS Buzău cu titlu interimar, după ce preşedintele filialei Mihai Răzvan Moraru s-a retras de la conducerea formaţiunii politice pentru a se dedica activităţii ca antreprenor. De altfel, Iordache îndeplinea funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii astfel că mutarea era oarecum aşteptată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Noul preşedinte îşi doreşte să armonizeze relaţiile dintre foştii membrii USR şi foştii membri PLUS, dar şi să facă organizaţia pe care o conduce acum mai cunoscută în rândul oamenilor.
„USRPLUS îşi propune să revină în stradă şi va reveni în stradă printr-o campanie "door to door"  foarte intensă în perioada următoare. Este normal ca într-un  partid să existe mai multe curente, mai multe echipe, este natural şi benefic pentru procesul democratic. Este mai puţin benefic când astfel de echipe duc această luptă în afara partidului, cum s-a întâmplat în trecut la USRPLUS şu cum sper să nu se mai întâmple”, a declarat Silviu Iordache noul preşedinte interimar al USR PLUS Buzău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.