Tehnicianul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat joi seară, după finala Cupei României, pierdută în faţa formaţiei Sepsi, că este frustrat şi dezamăgit, dar în acelaşi timp este şi mândru de jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O seară tristă, este clar. Jocul l-am pierdut în prima repriză, unde am început foarte prost. Cred că la mijlocul terenului n-am stat bine delor, le-am dat posibilitate adversarilor să paseze între linii şi de acolo au dezvoltat atacurile poziţionate. Vreau să-i felicit pe cei de la Sepsi. Eu sunt mândru de jucătorii mei, de parcursul pe care l-am avut până în momentul de faţă. N-am ce să le reproşez, doar că în prima repriză le-am permis să paseze între linii. Atât s-a putut astăzi. E frustrare, dezamăgire, dar până la urmă i-am felicitat pe adversari. Gabi Tamaş are dreptate, a fost un sezon încărcat şi emoţional şi fizic. A fost o finală, trebuia să jucăm aşa cum am jucat până acum. Şi şansa ne-a lipsit”, a spus Ciobotariu.

El a făcut referiri şi la precedentul meci, din Liga 1, cu FCSB, scor 2-2, după care au apărut declaraţii controversate. “Interesant este că cei de la FCSB şi-au ascuns neputinţa şi au aruncat cu noroi în noi. În loc să-şi pregătească meciul cu Voluntari ei şi-au pregătit meciul cu CFR. Într-o ţară civilizată este de apreciat când îţi aperi corect şansele”.

În ceea ce priveşte viitorul său, Ciobotariu a spus: “I-am rugat pe conducătorii de la FC Voluntari să terminăm finala Cupei şi vom discuta. În momentul de faţă trebuie să mă reculeg un pic. Mâine o să mă gândesc, mai avem o etapă de jucat”.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.