Antrenorul Giovanni Van Bronckhorst a calalogat drept dureroasă înfrângerea suferită de formaţia lui, Glasgow Rangers, în finala Ligii Europa, cu Eintracht Frankfurt, după loviturile de departajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La penaltiuri este o loterie şi nu a fost seara noastră. Nu mă pot plânge, jucătorii mei au dat totul astăzi. Dacă joci multe finale importante, atunci când le câştigi vei avea amintiri care vor rămâne pentru totdeauna, dar când pierzi te va durea foarte mult. Eu am pierdut o finală de Cupa Mondială. Trebuie să mergem mai departe. Avem un meci important sâmbătă, iar în sezonul următor trebuie să o luăm de la capăt", a declarat Van Bronckhorst, potrivit BBC.

Rangers are şansa de a încheia sezonul cu un trofeu de consolare, urmând a întâlni sâmbătă, pe Hampden Park, pe Hearts, în finala Cupei Scoţiei.

Este un meci care vine repede pentru Rangers, după căldura istovitoare de la Sevilla şi după ce a jucat deja 65 de meciuri în acest sezon.

"Nu va fi uşor să îi pregătim pe jucători, pentru că suntem răniţi şi dezamăgiţi. Am făcut-o de câteva ori, să jucăm cu o recuperare scurtă, de două zile. Mâine (n.r. - joi), zburăm acasă şi avem doar o zi pentru a ne pregăti. Nu va fi uşor, dar vom fi pregătiţi pentru sâmbătă şi vom încerca să încheiem sezonul cu un trofeu", a adăugat tehnicianul olandez.

Formaţia Eintracht Frankfurt a câştigat ediţia 2021/2022 a Ligii Europa, învingând în finala de pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, miercuri seară, în urma loviturilor de departajare, echipa Glasgow Rangers, scor 6-5 (1-1).

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Borre ’69 pentru Frankfurt şi Aribo ’57 pentru Rangers.

La lovituri de departajare, Frankfurt a marcat prin Lenz, Hrustic, Kamada, Kostic şi Borre.

Pentru Rangers au înscris Tavernier, Davis, Arfield, Roofe. A ratat Ramsey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.