Să locuieşti la casă este un mare avantaj, deoarece ai curtea la dispoziţie. Pentru a te bucura de acest avantaj, trebuie să investeşti puţin în ceea ce priveşte amenajarea curţii. Investiţia trebuie să fie în funcţie de dorinţele şi bugetul pe care vrei să îl aloci pentru acest proiect. Pe lângă bani, e nevoie şi de puţin efort din partea ta, pentru a-ţi putea transpune planurile în realitate. Chiar dacă ai o curte mică sau mare, există variante de amenajare pentru ambele variante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 achiziţii pentru curtea ta

●       Un foişor

Chiar dacă este o investiţie mai mare, ele sunt printre accesoriile preferate când vine vorba de amenajarea curţii. Un foişor poate avea diverse utilităţi. Poţi folosi spaţiul pentru o simplă masă în familie, până la organizarea unei petreceri cu prietenii tăi. Poţi echipa foişorul cu un grătar, dulapuri pentru depozitare şi o masă mare pentru servit masa. Depinde de tine cât vrei să investeşti.

●       Şezlonguri

Chiar dacă ai sau nu o piscină, şezlongurile sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară, pentru a te bronza. Nu este nevoie să te deplasezi din confortul propriei curţi pentru a te bronza, e de ajuns să achiziţionezi nişte şezlonguri. Poţi să alegi să fie din plastic sau lemn, dar diferenţa de comoditate o fac salteluţele care se aşează pe şezlong. Încearcă să cauţi salteluţe cu un material rezistent şi nu foarte moi, ca să le poţi utiliza pe perioade lungi. Avantajul e că pe timpul iernii, şezlongurile le poţi strânge şi depozita, fără să ocupe mult spaţiu.

●       Un balansoar

Dacă nu eşti un fan înfocat al bronzării, există o variantă mai plăcută de a profita de zilele călduroase. De exemplu, poţi alege un balansoar de grădină de la Hornbach.ro care să aibă şi o protecţie pentru soare deasupra capului. Nimic nu e mai relaxant decât cititul sau savurarea unei cafele în timp ce eşti legănat uşor de un balansoar. Poţi alege balansoarul în funcţie de bugetul tău, dar ca să utilizezi cu plăcere trebuie să aibă o culoare care îţi place si să fie comod.

●       Set dining

Dacă îţi place pe timpul verii să iei masa în aer liber, dar nu vrei să investeşti într-un foişor, există soluţii. De exemplu, poţi achiziţiona un set de dining cu masă şi scaune pentru a lua masa în aer liber, în confortul propriei curţi. Mesele în familie vor căpăta farmec pe timpul verii şi vei putea să profiţi de faptul că ai la dispoziţie curtea casei tale. Este bine să te gândeşti şi la un loc pentru depozitarea unui astfel de set în sezonul rece.

●       O piscină demontabilă

Dacă ai copii, o piscină demontabilă poate fi o idee minunată de a-i face să se bucure din plin de vară. Majoritatea copiilor iubesc să se bălăcească, iar uneori poate nu ai timpul necesar să îi duci la o piscină, în ciuda dorinţei lor. Există multe avantaje ale unei piscine demontabile. Pe lângă costul redus al piscinei şi faptul că o poţi oricând demonta, întreţinerea ei poţi să o faci chiar tu, fără să ai nevoie de un sistem sau un specialist.

Aşadar, poţi să îţi creezi din propria curte o oază de relaxarea, dacă ştii cum să profiţi de spaţiul pe care ţi-l oferă. Un foişor, un simplu loc de luat masa sau un balansoar te pot face să te bucuri din plin de zilele de vară. Iar dacă iubeşti apa, o piscină demontabilă poate fi ceea ce cauţi pentru curtea ta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.