Deputatul AUR Dumitrina Mitrea a făcut un apel, miercuri, din plenul Camerei Deputaţilor, către colegii săi parlamentari, să doneze din indemnizaţie pentru a ajuta 11 elevi din Neamţ, de la Liceul „Petru Rareş”, care au câştigat o medalie de aur la un concurs iniţiat de NASA şi nu au bani ca să meargă să îşi ridice premiul, având nevoie de 25.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă fac un anunţ. 11 elevi din Neamţ, de la Liceul ”Petru Rareş”, au câştigat o medalie de aur la un concurs iniţiat de NASA. Ei trebuie să fie acolo să îşi primească premiul şi să reprezinte România. Din păcate nu există bani ca să poată să ajungă acolo. Le trebuie 25.000 de dolari. Astăzi nu aş fi apelat la dumneavostră dacă România nu ar fi fost atât de săracă încât să nu aibă 25.000 de dolari să le dea acestor copii”, a spus deputatul AUR.

Dumitrina Mitrea a continuat: ”Apelez la conştiinţa dvs şi vă rog să donaţi pentru aceşti copii. Ce înseamnă pentru noi (suma - n.r.), înseamnă o zi de diurnă pentru fiecare parlamentar”.

”Pentru noi poate nu înseamnă mult, adică 261 de lei/parlamentar, dar pentru ei s-ar putea să însemne foarte mult", a mai spus deputatul AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.