Trafic a fost perturbat marţi în nordul Capitalei, din cauza unor disfuncţionalităţi la sistemele de semnalizare CFR între Băneasa şi Pasărea, inclusiv la bariera din zona Petricani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mai multe sisteme de semnalizare de pe magistrala CFR 800 s-au defectat, marţi, în zona municipiului Bucureşti, echipe de intervenţie acţionând pentru verificarea instalaţiilor pe întreaga distanţă Băneasa Pantelimon - Pasărea.
 
„La momentul actual, echipele de intervenţie verifică pe teren toate instalaţiile si înlocuiesc anumite componente arse. Se intervine pentru verificarea instalaţiilor pe întreaga distanţă Băneasa Pantelimon - Pasărea. Sperăm ca în scurt timp să remedieze deranjamentul, iar sistemul de dirijare a circulaţiei, inclusiv instalaţiile de la bariera din zona Petricani să funcţioneze în condiţii normale”, anunţă CFR marţi după amiază. 
Reacţia oficialilor companiei de căi ferate a fost făcută publică după ce mai mulţi şoferi au reclamat că au aşteptat zeci de minute la bariera Petricani. 
Conform CFR Infrastructură, sistemul de semnalizare de la bariera Andronache a fost deja remediat, iar barierele funcţionează normal. 
„Menţionez ca circulaţia trenurilor se realizează în condiţii speciale, la cale liberă, personalul de specialitate fiind pe teren pentru coordonarea traficului feroviar. Regretăm situaţia, adresăm scuzele necesare tuturor participanţilor la traficul rutier, cu menţiunea că echipele aflate pe teren depun eforturi pentru restabilirea, în scurt timp, a sistemului de semnalizare de la bariera Petricani, km 11+046”, precizează purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.