Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că de miercuri va fi mutat entrul de primire şi distribuire a donaţiilor pentru cetăţenii ucraineni deschis de Primăria Capitalei la Romexpo în pavilionul G7. „Programul de funcţionare rămâne acelaşi, de luni până vineri, între 9 şi 17 pentru cetăţenii ucraineni, iar sâmbătă în acelaşi interval orar pot veni persoanele care doresc să aducă donaţii”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Începând de miercuri, 18 mai, mutăm Centrul de primire şi distribuire a donaţiilor pentru cetăţenii ucraineni deschis de Primăria Capitalei la Romexpo în pavilionul G7, foarte aproape de actuala locaţie. Programul de funcţionare rămâne acelaşi, de luni până vineri, între 9 şi 17 pentru cetăţenii ucraineni, iar sâmbătă în acelaşi interval orar pot veni persoanele care doresc să aducă donaţii. În cele două luni de funcţionare, Centrul de donaţii al PMB de la Romexpo a ajutat peste 30.000 de cetăţeni ucraineni cu alimente, produse de igienă şi pentru bebeluşi, îmbrăcăminte etc. – toate provenind din donaţii”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
Edilul general a mulţumit Agenţiei ONU pentru Refugiaţi în România, care „va ajuta cu cheltuielile pentru chirie şi întreţinere în noul pavilion, precum şi pentru sprijinul acordat până acum în favoarea refugiaţilor ucraineni care au ajuns în Bucureşti”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.