Poliţiştii din Bacău au reţinut doi bărbaţi într-un dosar în care este investigat furtul unui seif în care se aflau 40.000 de lei din incinta unei societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul în acest caz a fost deschis în urma unei sesizări primite de Poliţia Bacău la data de 29 aprilie, când reprezentanţii unei societăţi comerciale au reclamat că din incita societăţii a fost sustras un seif în care se aflau 40.000 de lei. 
 
În  cadrul anchetei, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, în colaborare cu poliţiştii de investigaţii criminale au ajuns la concluzia că suspecţii în acest caz sunt doi bărbaţi cu vârste de 26, respectiv 30 de ani din judeţul Neamţ.
 
Luni, poliţiştii băcăuani împreună cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Neamţ, în urma descinderilor fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi un autoturism.
 
Cei doi suspecţi au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, pentru cercetări, iar, după audieri, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.