Duminică, Atletico a anunţat cu câteva minute înainte de startul meciului cu FC Sevilla (1-1) că acesta va fi ultimul joc al atacantului uruguayan Luis Suarez în culorile echipei madrilene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La finalul meciului, arena Wanda Metropolitano îi va aduce un omagiu lui Luis Suarez şi lui Hector Herrera, care părăsesc, astăzi, familia <atlética>", a precizat clubul madrilen, într-un mesaj postat pe Twitter.

"La finalul partidei, nu vă părăsiţi lcourile, pentru că vom trăi un moment foarte special", le-a cerut gruparea madrilenă fanilor, într-o postare cu hashtagurile #GraciasSuarez şi #GraciasHerrera.

Împotriva FC Sevilla, Suarez a început titular, alături de Antoine Griezmann, fostul său coechipier de la Barcelona. Herrera, în schimb, a fost rezervă şi a intrat în minutul 78.

Antrenorul Diego Simeone l-a înlocuit, în minutul 65, pe Suarez în aplauzele generale ale spectatorilor, iar fanii i-au arătat recunoştinţă la final.

Suarez, 35 de ani, are 82 de meciuri disputate cu Atletico, 34 de goluri, şase pase decisive şi a cucerit un titlul LaLiga.

Atacantul uruguayan, al cărui contract expiră în această vară, nu a dezvăluit încă nimic despre viitorul său, dar ar putea să se îndrepte spre retragere. Potrivit presei internaţionale, mijlocaşul mexican, în vârstă de 32 de ani, va fi transferat la Houston Dynamo, echipă din MLS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.