Echipa U19 a clubului Inter Milano, antrenată de Cristian Chivu, a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu Sampdoria, în ultima etapă a sezonului regulat al campionatului Primavera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter a ocupat în final locul 2, cu 64 de puncte, la şapte puncte de liderul AS Roma (71).

Echipa lui Chivu a avut un parcurs de excepţie în ultima parte a campionatului. Inter este neînvinsă din 16 februarie, când a pierdut pe terenul Fiorentinei. De atunci, formaţia neroazzurro a câştigat zece meciuri şi a remizat de cinci ori.

Locul 2 îi asigură formaţiei milaneze calificarea direct în semifinalele play-off-ului campionatului, situaţie în care se află şi Roma.

Echipele de pe locurile 3-6, Cagliari (61 de puncte), Atalanta (58), Juventus (57) şi Sampdoria (53), vor disputa un baraj pentru a stabili formaţiile care se vor alătura primelor două clasate în penultima fază a competiţiei.

Meciurile din "sferturi", programate la 21 mai, sunt Atalanta - Juventus şi Caglairi - Sampdoria.

Chivu, 41 de ani, este la primul sezon pe banca echipei Primavera a lui Inter, fostul fundaş fiind numit în funcţie vara trecută. Anterior, el a pregătit formaţiile U14, U17 şi U18 ale clubului italian.

El a ajuns şi cu echipa U18 până în semifinalele campionatului, fază în care a fost învinsă de Genoa cu 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.