Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost rănit într-un incendiu produs, sâmbătă seara, într-un bloc din judeţul Constanţa. Paisprezece persoane au fost evacute din imobilul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seara, la un incendiu produs la un bloc de două etaje din localitatea Tortoman.
 
În momentul sosirii echipelor de intervenţie, se înregistrau degajări mari de fum de la un apartament de la etajul doi. Paisprezece persoane au ieşit din imobil până la sosirea pompierilor. De asemenea, bărbatul de 60 de ani care locuieşte în apartamentul care a luat foc a fost scos de vecini. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.