Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este posibil ca formaţia sa să aibă nevoie doar de o remiză cu Universitatea Craiova pentru a obţine titlul în acest weekend, dar dacă va juca la egal în mod sigur va pierde, astfel că îşi doreşte victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să câştigăm, asta este mentalitatea la CFR, acum rămâne de văzut ce rezultat va fi în această seară (n.r. – la meciul FC Voluntari – FCSB) şi apoi să vedem cum vom aborda meciul, posibil să avem nevoie doar de un egal, dar dacă jucăn la egal o să pierdem sigur. Trebuie să jucăm să câştigăm, să avem încredere în noi şi să arătăm că ultimul meci, cu FC Argeş, nu a fost o întâmplare.  N-avem mari probleme, toată lumea e pregătită. Nu cred că e un picaj la Craiova. Ei au avut o perioadă excelentă, dar nu poţi să fii perfect. Pur şi simplu la meciul cu FCSB a fost ghinion, iar la meciul de Cupă cred că n-a vrut mingea să intre în poartă. Pentru două meciuri nu se poate spune că Craiova a avut un sezon slab”, a spus Petrescu.

El consideră că actualul sezon a fost cel mai greu al său la CFR Cluj. “Dar din punct de vedere al punctelor este cel mai bun din istoria clubului. Trebuia să avem demult titlul, dar regulamentul a făcut ca noi să nu fim campioni încă. Şi nu mi se pare corect  ca FCSB să joace cu Voluntari de două ori acasă. Cum e posibil? Mi se pare incredibil. Mi se pare incredibil că federaţia şi liga acceptă ca Voluntari să joace de două ori în deplasare cu FCSB. Nu înţeleg cum şi la anul continuăm cu acest sistem de înjumătăţire a punctelor”, a mai afirmat Petrescu.

CFR Cluj va întâlni Universitatea Craiova, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.30, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.