FC Dinamo a anunţat, sâmbătă, că s-a încheiat procesul de vot pentru noua emblemă a clubului şi că noua siglă va fi prezentată după ultimul meci oficial din acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo Bucureşti aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă.

Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!

Mulţumim pentru susţinere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanţi jucători, antrenori ai grupelor de juniori şi reprezentanţi de marketing ai clubului!

Urmează stilizarea şi realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediţie de campionat, returul barajului pentru menţinerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo Bucureşti se va prezenta în sezon următor.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competiţional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar şi pe produsele oficiale, în magazinul online şi în magazinul de prezentare al clubului”, este mesajul postat pe Facebook de Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.