O cursă charter cu destinaţia Antalya, organizată de Christian Tour, care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă la ora 11:45 de pe Aeroportul "Henri Coandă", a fost blocată la sol mai bine de o oră. Pasagerii au reclamat că temperatura în aeronavă era foarte ridicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeronava aparţinând Animawings, programată să decoleze de pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 11:45, a decolat după mai bine de o oră.

În tot acest interval, pasagerii au rămas la bordul aeronavei, unii dintre ei reclamând temperatura ridicată, precum şi faptul că nu li se comunică motivul amânării zborului şi nu li se oferă niciun orizont de timp pentru plecare.

Marius Berca, director operaţional Christian Tour, a declarat pentru News.ro că aeronava este operaţională din punct de vedere tehnic, iar motivele întârzierii ţin de "personalul de la sol".

Conform declaraţiilor lui Berca, la această oră, aeronava a decolat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.