Patru persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani au fost rănite într-un accident rutier produs, vineri seară, pe un drum judeţean din localitatea Sineşti, judeţul Vâlcea, unde două autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime a fost scoasă din maşină de către echipajul de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc pe drumul judeţean 605A, în comuna Sineşti, satul Urzica, informează ISU Vâlcea. 
 
În urma impactului, patru persoane au fost rănite.
 
O femeie în vârstă de 59 ani a suferit politraumatisme, un bărbat de 34 ani are, cel mai probabil, o fractură de femur, un tânăr de 19 ani are un traumatism ocular şi escoriaţii la nivelul capului. Cei trei se aflau în unul dintre autoturismele implicate. În plus, un bărbat de 22 ani, pasager în al doilea autoturism implicat are escoriaţii şi acuză dureri în piept.
 
Una dintre victime a fost scoasă de echipajele de descarcerare dintre fiarele maşinii. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona accidentului este blocat în totalitate pentru finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.