Antrenorul Pep Guardiola a declarat, după transferul golgheterului Erling Haaland, că victoria este rodul întregii echipe, nu doar al unui jucător, astfel că atacantul norvegian nu va avea singur responsabilitatea de a marca goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un jucător tânăr şi talentat. Sunt foarte fericit că a decis să vină alături de noi. Îl vom ajuta să se acomodeze cât mai repede posibil, în ceea ce priveşte viaţa la Manchester, casă şi toate celelalte, şi sunt sigur că se va adapta rapid la modul în care vrem să jucăm. Niciodată nu am considerat că toată faza defensivă depinde de fundaşii centrali şi nici că golurile pe care trebuie să le marcăm depind de un atacant. A înscris multe goluri în cariera sa şi îl vom ajuta pe parcursul meciurilor să aibă mai multe şanse de a marca. Nu îi vom da, nici măcar pentru o secundă, responsabilitatea de a marca golurile noastre. Trebuie să câştigăm meciuri. Pentru a câştiga, avem nevoie ca toată lumea să facă lucrurile în cel mai bun mod", a declarat Guardiola, potrivit lequipe.fr.

Manchester City a anunţat, marţi, că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund, pentru transferul atacantului norvegian Erling Haaland.

Haaland, în vârstă de 21 de ani, a marcat 28 de goluri în 29 de meciuri în acest sezon pentru Dortmund, dintre care 21 în 23 de partide din campionatul german. De când a ajuns în Bundesliga, în ianuarie 2020, de la Salzburg (pentru 20 de milioane de euro), norvegianul a înscris de 61 de ori în 66 de meciuri din Bundesliga. El are 134 de goluri în 182 de jocuri disputate în carieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.