Odată cu achiziţia licenţei exclusive International Property Awards (IPA), echipa Investing in Property a deschis colaborarea cu Valentin Ilie, un nume reputat pe piaţa imobiliară autohtonă. Familiarizat deja cu standardele IPA, activând în trecut ca Brand Ambasador al premiilor în România, acesta va oferi suport în implementarea procesului de selecţie, înregistrare şi reprezentare a jucătorilor din Real-Estate-ul local în cadrul prestigioasei competiţii internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred în România şi în potenţialul enorm al oamenilor din Real-Estate-ul local, fie ei investitori, arhitecţi, ingineri sau consultanţi. Evoluţia schemelor de dezvoltare imobiliară naţională şi, în egală măsură, a businessurilor colaterale dezvoltării, este evidentă în ultima decadă şi se datorează în mod special acestor oameni şi muncii lor. Datorită lor avem deja în România proiecte de talie internaţională, iar, prin excelenţă, IPA oferă acestor investitori, specialişti, echipelor de proiect şi, bineînţeles, proiectelor lor accesul la competiţia care le poate aduce recunoaştere şi reputaţie la nivel mondial.”
 

Valentin Ilie, Board Member IPA Romania

***

„Cooptarea lui Valentin în echipă este o garanţie a maturităţii şi creativităţii echipei Investing in Property. Experienţa lui în gestionarea relaţiei cu International Property Awards şi conceperea portofoliilor, supervizarea întregului flux de lucru al Partenerilor care aplică la cea mai importantă recunoaştere mondială în Real-Estate ne dau încredere că investiţia noastră financiară este dublată de o excelentă investiţie în oamenii potriviţi.”
 
Andrei Cristea, CEO & Founder Investing in Property

Activ în patru regiuni importante din România, Valentin Ilie gestionează un portofoliu curent format din 21 de proiecte imobiliare, incluzând locuinţe de vacanţă şi retreat-uri, oportunităţi din domeniul hospitality, PRS, PaaS, proiecte de regenerare urbană, dar şi ansambluri mixte de amploare. Din dorinţa de a îmbunătăţi sistemele investitorilor, rezultatul general şi profitabilitatea proiectelor, acesta a creat Ambrella, o platformă de livrare de ultimă generaţie, care integrează soluţii în dezvoltarea proiectelor încă din stadiul de fezabilitate, modelare şi master plan, finanţare privată şi instituţională, branding, marketing, proiectare, construcţie şi până la partea de management operaţional post-livrare a proiectelor.

Valentin Ilie este partener pentru România al YOO, cel mai mare brand rezidenţial din lume, iar în trecut a fost CEO al reţelei Coldwell Banker. În prezent, activează şi ca advisory board member sau advisor al mai multor entităţi de dezvoltare imobiliară.

Investing in Property este cel mai important şi activ publisher de Real-Estate. Platforma de comunicare integrată, singura de acest fel din România, cuprinde catalogul premium Investing in Property, ajuns la ediţia cu numărul 4, portalul www.InvestinginProperty.ro, lider de trafic în businessul imobiliar la nivel naţional, suita de evenimente de private networking Sparkling Nights Party, precum şi cea mai importantă Gală din Real-Estate, unde decernăm peste 30 de Trofee anual – distincţii care au setat o nouă ştachetă a excelenţei în Real-Estate, creând Elite, Lideri, Comunitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.