Filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei/ Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, regizat de Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend generând cele mai mari încasări anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doctorul Stephen Strange foloseşte o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers şi inclusiv către o versiune alternativă a lui însuşi, iar ameninţarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar şi pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong şi Wanda Maximoff.

Lungmetrajul fantastic a avut încasări de 3.103.778 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Thrillerul „Vikingul/ The Northman”, regizat de Robert Egers, cu Alexander Skarsgård în rol principal, a coborât un loc, până pe doi, în al doilea weekend de la lansare, după ce a fost vizionat de 7.587 de spectatori şi a avut încasări de 187.621 de lei. 

Animaţia „Băieţii răi”, cu Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina, a urcat un loc, până pe trei, în al patrulea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 159.525 de lei. 

„Sonic the Hedgehog 2” a coborât trei locuri, până pe patru, în al şaselea weekend de la debut. Animaţia de familie a avut încasări de 143.974 de lei şi a fost văzută de 7.687 de spectatori. 

Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” a urcat un loc, până pe cinci, în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 111.107 lei. 

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut” a coborât pe şase în al şaptelea weekend de la lansare şi a acumulat venituri de 75.753 de lei. 

Lungmetrajul „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” a coborât două locuri, până pe şapte, în al cincilea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat în weekend de 2.797 de spectatori şi a avut încasări de 70.289 de lei. 

 Filmul de animaţie „Roşu aprins” a rămas pe opt în al nouălea weekend de la debut, având încasări de 66.369 de lei. 

„Morbius” a coborât două locuri, până pe nouă, în al şaselea weekend de la lansare, încasările fiind de 32.505 lei. 

Pe locul zece s-a menţinut „Uncharted”. În al 12-lea weekend de la lansare, filmul a avut încasări de 8.057 de lei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.