Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a scris pe Twitter că este recunoscătoare poporului român că a primit ucraineni în casele şi inimile lor. Ea a transmis şi un mesaj lui Carmen Iohannis, la finalul vizitei în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente.Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor", a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter.

 

"Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean", a mai afirmat Jil Biden.

 

Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat sâmbâtă o şcoală din Bucureşti, unde s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.