Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti lansează, vineri, de la ora 18.00, proiectul outdoor „Insula UNATC - Hub Cultural”, în sediul său central din Str. Matei Voievod nr. 75-77.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Insula UNATC” reprezintă un proiect demarat în februarie 2021 şi face parte din procesul mai amplu de renovare şi modernizare a UNATC.

În cadrul acestui proiect, o latură a curţii interioare a fost transformată, radical, dintr-o parcare de maşini în spaţiu verde, dedicat activităţilor didactice, artelor spectacolului, dar şi socializării şi evenimentelor culturale conexe.

„Insula UNATC” se doreşte a deveni un real Hub Cultural. Ea aparţine întregii comunităţi UNATC, dar va fi şi un loc al întâlnirii vii şi memorabile cu partenerii noştri culturali şi instituţionali, în cadrul evenimentelor culturale: cursuri universitare, spectacole de teatru, proiecţii de film, dezbateri publice, simeze, concerte live, lansări de carte, conferinţe.

Insula UNATC este un proiect dedicat studenţilor. 

Toată ziua este dedicată evenimentelor culturale, fotografiei, cărţii de cinema, muzicii live şi petrecerii de final.

Evenimentele de pe Insula UNATC - 6 mai (Sediul UNATC - Str. Matei Voievod, nr. 75-77):
- Fotografie - Expoziţie foto - „Studenţii UNATC expun la Bucharest Photofest” (expoziţia va putea fi văzută pe toată durata zilei)
- Carte - Dezbatere „Culturi cinematografice contemporane”, dezbatere pornind de la o carte esenţială a cinemaului, organizată de Editura UNATC PRESS
- Lansare oficială Insula UNATC - Hub Cultural
- Concert live - Călătorie muzicală cu Maria Răducanu -
- After Party

Cum recunoşti „Insula UNATC”?

„Intri în curtea UNATC (Str. Matei Voievod, nr. 75-77), intrarea principală, treci de Galeria Celebrităţilor, parcarea de biciclete şi spaţiul de socializare şi ajungi la Insulă”, potrivit organizatorilor. Este marcată central, printr-un drum curbat cu traverse de lemn şi flancat de pietriş. Pe dreapta, vizitatorul va vedea un amfiteatru verde, urmat de viitorul Bistro UNATC, cu băncile şi mesele pregătite. Pe stânga, va fi scena principală pentru concertul live şi, vis-a-vis de Bistro, vor fi expoziţia foto, dar şi parcări suplimentare pentru biciclete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.