Google, divizie a grupului Alphabet, va oferi cursuri online în valoare de peste 100.000 de dolari pentru angajaţii oricărei companii din SUA, în domeniul analizei datelor, design şi alte abilităţi tehnologice, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oferta marchează o extindere amplă a Certificatelor de carieră oferite de Google, un program lansat de companie în 2018 pentru a ajuta oameni din întreaga lume să-şi îmbunătăţească CV-urile, învăţând noi instrumente în ritmul lor.

Peste 70.000 de oameni din Statele Unite şi 205.000 la nivel global au obţinut cel puţin un certificat, iar 75% primesc un beneficiu, cum ar fi un nou loc de muncă sau un salariu mai mare în decurs de şase luni, potrivit Google.

Cursurile, concepute de Google şi vândute prin serviciul de educaţie online Coursera, costă de obicei studenţii aproximativ 39 dolari pe lună şi durează între trei şi şase luni pentru a fi finalizate.

Google va acoperi acum costurile pentru până la 500 de lucrători ai oricărei companii din SUA şi a evaluat granturile la 100.000 de dolari, deoarece durează de obicei până la şase luni pentru ca oamenii să finalizeze cursurile.

Lisa Gevelber, fondatoarea Grow with Google, divizia companiei care supraveghează certificatele, a spus că ratele de finalizare a cursurilor sunt mai mari atunci când oamenii plătesc din buzunar, dar că noua ofertă merită totuşi, dacă poate ajuta unele companii să dobândească cunoştinţe digitale.

Certificatele sunt disponibile şi în suport IT, management de proiect, comerţ electronic şi marketing digital. Acestea acoperă software popular în fiecare dintre aceste domenii, inclusiv serviciile de publicitate Google.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.