Laurenţiu Constantin, directorul Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, a fost ales în comitetul director al REMA - prestigioasa Reţea Europeană de Muzică Veche.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laurenţiu Constantin are o experienţă de peste 20 de ani ca manager cultural. Este specializat în proiecte de muzică veche şi clasică, educaţie muzicală, patrimoniu, politici publice în domeniul culturii şi sisteme de finanţare a culturii. Este membru al Consiliului Administraţiei Fondului Cultural Naţional din anul 2018. În urmă cu 17 de ani a fondat, alături de clavecinista Raluca Enea, Festivalul de Muzică Veche Bucureşti, unul din cele mai importante evenimente de profil din Estul Europei.

Alegerea a fost făcută cu ocazia Conferinţei REMA desfăşurată la Cracovia (Polonia) în perioada 12 - 15 aprilie. Veerle Declerck (reprezentanta Bozar - Bruxelles) a fost aleasă preşedinte pe următorii trei ani. 

Reţeaua Europeană de Muzică Veche cuprinde 132 membri din 23 de ţări europene.

Festivalul de Muzică Veche Bucureşti este membru REMA din anul 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.